Vertrouwenspersoon

Wanneer u niet tevreden bent over uw verzorging, een klacht heeft of een ander probleem en u komt er met de medewerkers en/of zorgondernemers van Zorgkwartier Venray niet uit, dan kunt u dat met onze vertrouwenspersoon bespreken.

Ellen Tabeling

Mijn naam is Ellen Tabeling, 39 jaar, getrouwd, moeder van 2 zoontjes en woonachtig in Venray. Ik ben de vertrouwenspersoon van Zorgkwartier Venray.

Nadat ik 12,5 jaar in het Radboudumc in Nijmegen heb gewerkt als verpleegkundige was ik op zoek naar een nieuwe uitdaging. Die heb ik als 1ste wijkverpleegkundige (meewerkend leidinggevende) 3 jaar geleden gevonden bij Proteion thuiszorg in Venray. Een mooie bijkomstigheid is dat ik nu met de fiets de wijk in ga en naar kantoor kan. Ik geniet van de persoonlijk aandacht die ik kan geven aan mijn bewoners in de thuissituatie. Ik heb altijd een luisterend oor voor mijn bewoners en collega's en ben positief ingesteld.

Wanneer u niet tevreden bent over uw verzorging, een klacht heeft of een ander probleem en u komt er met de medewerkers en/of zorgondernemers van Zorgkwartier Venray niet uit, dan kunt u dat met mij bespreken. Ik help u graag bij het vinden van een oplossing als u er met de medewerker(s) en/of een van de zorgondernemers niet uitkomt. Dit zal ik geheel vrijblijvend en vertrouwelijk doen, ik ben een onafhankelijke toehoorder.

Ik ben bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag op:

Klachtenregeling

Wanneer u niet tevreden bent over uw behandeling, verzorging of onze organisatie en daarbij een opmerking of idee heeft, dan horen wij dit graag van u. U kunt dat het beste eerst bespreken met de betrokken persoon of zorgverlener. Wellicht kan hij of zij uw opmerking of idee direct gebruiken, of als er sprake is van een misverstand dit rechtzetten. Daarnaast is er nog een aantal andere mogelijkheden om uw idee, opmerking of klacht kenbaar te maken. Deze mogelijkheden gelden voor Proteion en ook voor haar strategische samenwerkingspartners.
Duofiets reserveren
Wil je onze duofiets reserveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.