Zorgkwartier Venray

Wij bieden 24-uurs zorg aan bewoners met dementie of een lichamelijke aandoening.

Op 1 september 2020 heeft Zorgkwartier Venray haar deuren geopend als kleinschalige woon-zorgvoorziening in het centrum van Venray. Zorgkwartier Venray is een initiatief van José Peeters en Jordi Stammen. Beide verpleegkundige met geruime ervaring in het Venrayse zorglandschap.

Mede door de ervaringen van zowel José als Jordi is er een duidelijke visie over hoe de zorg er bij Zorgkwartier Venray uit zou moeten zien. Goede zorg, dat zien we als een vanzelfsprekendheid. Een waardevolle invulling van de dag en het ervaren van een hoge mate van welzijn is waar we bij Zorgkwartier Venray het verschil maken. Op veel plekken wordt er gesproken over meer handen aan het bed in de zorg. Bij Zorgkwartier Venray is dat ook echt het geval. En niet alleen meer handen aan het bed maar juist ook ruim voldoende inzet van activiteitenbegeleiding in de huiskamers is waar het verschil gemaakt wordt.

Het hele gedachtegoed binnen Zorgkwartier Venray is gefocust op welzijnsactiviteiten. Welzijn bij Zorgkwartier Venray is niet alleen een taak van onze activiteitenbegeleiders maar zeker ook van onze collega’s die verantwoordelijk zijn voor de zorg. Samen zorgen voor Leven en Beleven, dat is waar wij ons dagelijks voor inzetten.

Om een goed beeld te geven wie José en Jordi zijn, stellen ze zich hieronder nog even kort voor.

José Peeters

Inmiddels heb ik ruim 30 jaar ervaring in de zorgwereld. Ik ben begonnen als ziekenverzorgster en sinds 2010 ben ik werkzaam als verpleegkundige. De laatste jaren ben ik werkzaam geweest binnen Proteion, onze strategische samenwerkingspartner. Genoeg handen aan het bed en veel aandacht geven voor het welzijn van onze bewoners is waar ik voor sta. Ik vind het steeds weer een voorrecht om voor mensen te mogen zorgen.

Ik heb veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van verzorgen en omgaan van zowel mensen met dementie, als mensen met een somatische beperking. Dit laatste o.a. op een revalidatieafdeling en in de thuiszorg. Ik ben creatief en leergierig en ga graag nieuwe uitdagingen aan. Stilstaan is er voor mij niet bij. Ik vind het een superleuke uitdaging om er voor te zorgen dat onze bewoners een zo aangenaam mogelijk leven binnen Zorgkwartier gaan beleven. Dit met warme zorg, persoonlijke aandacht en het nastreven van wensen van onze bewoners.

Een liefdevolle plek om op een waardige manier te kunnen Leven en Beleven, samen met de bewoners, familieleden, vrijwilligers en ons team, onze zorgprofessionals.

Een liefdevolle plek om op een waardige manier te kunnen Leven en Beleven, samen met de bewoners, familieleden, vrijwilligers en ons team, onze zorgprofessionals.

José Peeters - zorgondernemer

Jordi Stammen

In 2014 heb ik, na wat omzwervingen, mijn diploma behaald als HBO verpleegkundige. Na diverse jaren met veel plezier in het ziekenhuis gewerkt te hebben heb ik de overstap gemaakt naar Proteion om hier als 1e wijkverpleegkundige/meewerkend teamleider in de thuiszorg aan de slag te gaan. Hier ben ik me meer gaan richten op kwaliteitsverbeteringen en op de beleidsmatige kant van de zorg.

In de afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld als een sterkte architect, iemand die mensen in hun kracht zet en op een creatieve manier oplossingen bedenken voor problemen die ik tegenkom. Mijn innerlijke drijfveer om samen met José de uitdaging als Zorgondernemer aan te gaan komt vooral voort uit het feit dat ik altijd op zoek ben naar uitdagingen maar vooral omdat ik graag van betekenis wil zijn binnen de ouderenzorg in het Venrayse.

Binnen Zorgkwartier Venray staat Leven en Beleven centraal. Ouderen, binnen hun mogelijkheden stimuleren om zelfredzaam te blijven en op een respectvolle manier aansluiten bij de belevingswereld van onze bewoners. Daar krijg ik enorm veel energie van.

Binnen Zorgkwartier Venray staat Leven en Beleven centraal. Ouderen, binnen hun mogelijkheden stimuleren om zelfredzaam te blijven en op een respectvolle manier aansluiten bij de belevingswereld van onze bewoners. Daar krijg ik enorm veel energie van.

Jordi Stammen - zorgondernemer
Duofiets reserveren
Wil je onze duofiets reserveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.