18 augustus 2023

Nieuwsbrief 3 – 2023

Datum: Augustus 2023


Onderwerp: Nieuwsbrief


Beste bewoner/1e contactpersoon,


In de nieuwsbrief nemen we u mee in de laatste ontwikkelingen en nieuwtjes die we hebben.
De nieuwsbrief bevat de volgende onderwerpen:

 • Toekenning energiesubsidie
 • Afsluiting St. Jozefweg – Langeweg week 34
  • Toekenning energiesubsidie
   In de vorige nieuwsbrief hebben we u geïnformeerd over het feit dat we de Tijdelijke subsidieregeling tegemoetkoming blokaansluitingen (TTB) hebben aangevraagd.
   Afgelopen week hebben we vernomen dat we deze subsidie toegekend krijgen.
   Wat dit betekend en hoe we dit gaan verrekenen met de energietarieven daarover gaan we nu in overleg met onze financiële administratie en daar komen we t.z.t. bij u op terug in een aparte brief.
   Wat wel van belang is om te vermelden. De subsidie is alleen voor bewoners die woonachtig zijn middels een VPT (Volledig Pakket Thuis). De bewoners die middels een indicatie Zorg met Verblijf wonen bij Zorgkwartier komen hier niet voor in aanmerking aangezien de vergoeding voor het wooncomponent in de indicatie zit.
   Voor nu in ieder geval goed nieuws dat de subsidie is toegekend.
  • Afsluiting St. Jozefweg – Langeweg week 34
   Week 34, volgende week vanaf 21 augustus, zal de Langeweg en de St. Jozefweg afgesloten zijn voor doorgaand verkeer.
   De weg is wel toegankelijk voor aanwonende. In overleg met de uitvoerder kunt u, indien nodig uw familie wel ophalen, maar als u zelf op bezoek komt, niet parkeren bij Zorgkwartier.
   We begrijpen dat dit lastig is maar helaas kunnen we hier niets aan doen.
   Dus, als u op bezoek komt, parkeer dan ergens in de buurt. Eventueel zoals hieronder beschreven. Komt u uw familielid ophalen dan is dat geen probleem en kunt u doorrijden tot aan het Zorgkwartier.

   Op zaterdag 26 augustus is de weg in zijn geheel afgesloten omdat er dan een compleet nieuwe asfaltlaag wordt aangebracht. Zorgkwartier is dan NIET per auto bereikbaar. Parkeren kan dan op de parkeerplaats van het St. Jozefklooster. Vanuit de Noordsingel en de Heuvelstraat is deze parkeerplaats bereikbaar. (Zie tekening beneden voor een route beschrijving). Echter is dit m.n. bedoeld voor aanwonende. We willen u dan ook vragen om, als het enigszins lukt, in de omgeving te parkeren en het laatste stukje te voet te komen naar het Zorgkwartier.
   Wij rekenen op uw begrip.
   Mocht u vragen hebben of in de problemen komen door deze wegafsluiting, neem dan even contact op met Jordi via de mail of per telefoon.
 • Mochten er toch nog vragen zijn dan vernemen we dit graag van u.
 • Met vriendelijke groet,
  Jordi Stammen en José Peeters
  Zorgondernemers Zorgkwartier Venray
Duofiets reserveren
Wil je onze duofiets reserveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.