23 november 2022

Nieuwsbrief 11 – 2022

Datum 23 november 2022

In deze nieuwsbrief vindt u de volgende onderwerpen terug:

  • Vergoeding medicatierol
  • Vitamine D tabletten
  • Levensverhaal in Caren
  • Aanwezigheid Kerst

Vergoeding medicatierol:

De vergoeding van de medicatie baxterrol gaat veranderen. Op dit moment is het nog dat je betaald naar gelang het aantal medicatie wat iemand in de rol heeft. Per 1 januari 2023 betaald iedereen voortaan een standaard bedrag voor de medicatierol.

Vitamine D:

De vitamine D gaat uit het pakket per 1-1-2023. Dat betekend dus dat het niet meer vergoed wordt. De kosten komen dan ongeveer uit op € 10.-/15.- per kwartaal. Het gaat nog wel op recept van de huisarts.

Levensverhaal in Caren:

Tijdens de familieavond afgelopen maandag hebben we aandacht besteed aan Carenzorgt. Hoe communiceer ik met de zorg en hoe kan ik een afspraak inplannen. Hebt u hier nog vragen over laat het dan even weten.

Sinds kort is het ook mogelijk om het levensverhaal van u familielid of naasten toe te voegen. Dit is een vragen set die ons waardevolle informatie geeft over de situatie van uw familielid of naasten van nu en over vroeger. We willen u allemaal vragen, maar m.n. de familieleden en naasten van iemand die bij ons woont i.v.m. een dementie gerelateerd ziektebeeld, om deze vragen lijst in te vullen.

U vindt deze vragenlijst onder het kopje dossier in Carenzorgt en dat helemaal onderaan. U kunt hier de vragenlijst opvragen en vervolgens invullen. Later kunt u eventuele informatie wijzigen of aanvullen.

Aanwezigheid Kerst:

Graag zouden wij willen weten wie van de bewoners niet aanwezig is tijdens het kerstdiner. Dit i.v.m. het kerstmenu. Graag doorgeven voor 1 december via info@zorgkwartiervenray.nl. Dit geldt voor zowel 1ste kerstdag als 2de kerstdag. Alvast bedankt.

Vragen

Heeft u nog vragen? Stel deze dan gerust via de bekende weg.           

Met vriendelijke groet,

Jordi Stammen en José Peeters

Duofiets reserveren
Wil je onze duofiets reserveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.