13 oktober 2022

Nieuwe website online

Zorgkwartier Venray favicon

Datum: 13 oktober 2022

Sinds gisteren, 12 oktober is onze nieuwe website online gegaan.

We zijn nog steeds te vinden op het bekende adres www.zorgkwartiervenray.nl.

Echter, zoals eerder ook al gezegd willen we met de website meer tegenmoet komen aan de huidige bewoners/familie maar ook nog meer aan de toekomstige bewoner van Zorgkwartier Venray.

Voor u als familie zijn er een aantal zaken belangrijk om te weten. Ten eerste hebben we foto’s gebruikt van bewoners die bij Zorgkwartier Venray wonen of hebben gewoond. In principe heeft u of uw familie/naasten toestemming gegeven voor het gebruik van deze foto’s middels het toestemmingsformulier Beeld en Geluid. Mocht u echter alsnog bezwaar hebben tegen het gebruik van foto’s dan kunt u dat met ons bespreekbaar maken natuurlijk.

Ten tweede is het van belang om te weten dat er voor u als familie een speciale plek is waar u snel en makkelijk informatie terug kunt vinden. Onderin de pagina vindt u een lichtblauwe balk waarin u snel en gemakkelijk navigeert naar voor u belangrijke plekken.

Denk hierbij aan de nieuwsbrief maar ook aan de website van Carenzorgt of de website om de duo-fiets te reserveren.

Verder vindt u onderaan op de homepagina actueel nieuws. Hier zullen regelmatige nieuwtjes en kleine updates over bepaalde zaken gegeven worden die niet meteen thuis horen in de nieuwsbrief maar waar we wel graag wat ruimte en berichtgeving aan willen geven.

Wat verder nog leuk is om te benoemen is dat we een pagina hebben waar we ons team aan iedereen voorstellen! Dus, kent u wel een gezicht maar nog geen naam, of wellicht andersom, dan kunt u hier zien met wie u te maken heeft!

Wij zijn enorm enthousiast over de warme en fijne website die we hebben kunnen realiseren.

Hopelijk bent u dat ook. Mocht u tips hebben ter verbetering van de website of in algemene zin dan vernemen we dat uiteraard graag van u via info@zorgkwartiervenray.nl of via het bekende telefoonnummer 0478 745 950, optie 1!

Duofiets reserveren
Wil je onze duofiets reserveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.