23 maart 2023

In Memoriam

Vol ongeloof en verdriet hebben we kennisgenomen van het plotselinge overlijden van onze lieve, bevlogen en enthousiaste collega

Marij Voermans – Vollenberg

24 december 1962 – 22 maart 2023

Marij werkte sinds september 2020 bij Zorgkwartier Venray. Marij was hier als activiteitenbegeleidster werkzaam. Veel te snel en plotseling is er een einde gekomen aan een leven vol zorgzaamheid, betrokkenheid en vrijwilligerswerk.

Als Marij in de huiskamer van het Zorgkwartier aanwezig was leefde en bruiste de huiskamer. Mensen waren opgewekt en hadden veel houvast aan het Venrods dialect dat Marij sprak.

Voordat Marij kwam werken bij Zorgkwartier Venray was ze al verweven met Proteion. Marij werkte in het begin bij de thuiszorg van Proteion. Later is Marij aan de slag gegaan als dagbestedingsmedewerker bij dagbesteding Aan de Singel in Venray. Vanaf 2000 is Marij betrokken geweest als activiteitenbegeleidster bij dagbesteding Den Asseldonk in Bergen.

Naast dat Marij betrokken was als medewerker bij Zorgkwartier en Proteion deed ze ook op vrijwillige basis veel taken als bestuurslid van PV Allerhand en voor Veldeke Venray . Dit doet Marij al geruime tijd en met veel passie.

Wij zullen “Ôs Marij” altijd blijven herinneren als een lieve, zorgzame en betrokken collega.

Wij wensen haar familie, naasten en alle oud-collega’s veel sterkte.

Namens José, Jordi en alle collega’s van Zorgkwartier Venray

Duofiets reserveren
Wil je onze duofiets reserveren? Vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met je op.